بایگانی نوشته‌ها


سوسیس سالامی

سوسیس سالامی

سوسیس 70 درصد گوشت قرمز 10 درصد گوشت مرغ با نام تجاری سالامی یکی از پر طرفدارترین محصولات میوزین میباشد. این محصول با بهترین و تازه ترین مواد اولیه، تولید و زیر نظر آزمایشگاه مدرن و نهاد های نظارتی چک و روانه بازار میگردد. آشنایی با شناسنامه محصول:

چوریتسو

چوریتسو

سوسیس 80 درصد گوشت قرمز 10 درصد گوشت مرغ با نام تجاری چوریتسو یکی از پر طرفدارترین محصولات میوزین میباشد. این محصول با بهترین و تازه ترین مواد اولیه، تولید و زیر نظر آزمایشگاه مدرن و نهاد های نظارتی چک و روانه بازار میگردد. آشنایی با شناسنامه محصول:

کالباس 70% گوشت مرغ حاوی قارچ و هویج

کالباس 70% گوشت مرغ حاوی قارچ و هویج

کالباس 70% گوشت مرغ حاوی قارچ و هویج یکی از پر طرفدارترین محصولات میوزین میباشد. این محصول با بهترین و تازه ترین مواد اولیه، تولید و زیر نظر آزمایشگاه مدرن و نهاد های نظارتی چک و روانه بازار میگردد. آشنایی با شناسنامه محصول:

ژامبون گوشت اتریشی

ژامبون گوشت اتریشی

ژامبون 90%گوشت قرمز اتریشی یکی از پر طرفدارترین محصولات میوزین میباشد. این محصول با بهترین و تازه ترین مواد اولیه، تولید و زیر نظر آزمایشگاه مدرن و نهاد های نظارتی چک و روانه بازار میگردد. آشنایی با شناسنامه محصول:

ژامبون گوشت مرغ اتریشی

ژامبون گوشت مرغ اتریشی

ژامبون 90% گوشت مرغ اتریشی یکی از پر طرفدارترین محصولات میوزین میباشد. این محصول با بهترین و تازه ترین مواد اولیه، تولید و زیر نظر آزمایشگاه مدرن و نهاد های نظارتی چک و روانه بازار میگردد. آشنایی با شناسنامه محصول:

کالباس لیونر

کالباس لیونر

کالباس لیونر 20%گوشت قرمز 35 درصد گوشت مرغ یکی از پر طرفدارترین محصولات میوزین میباشد. این محصول با بهترین و تازه ترین مواد اولیه، تولید و زیر نظر آزمایشگاه مدرن و نهاد های نظارتی چک و روانه بازار میگردد. آشنایی با شناسنامه محصول:

بیکن 90% گوشت قرمز

بیکن 90% گوشت قرمز

بیکن 90%گوشت قرمز یکی از پر طرفدارترین محصولات میوزین میباشد. این محصول با بهترین و تازه ترین مواد اولیه، تولید و زیر نظر آزمایشگاه مدرن و نهاد های نظارتی چک و روانه بازار میگردد. آشنایی با شناسنامه محصول:

درباره‌ی نویسنده
فرآورده‌های گوشتی میوزین | تولیدکنندگان محصولات غذایی
اطلاعات بیش‌تر
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...